eBizz OnePage webshop

 

Perfect om een van je producten in de spotlight te plaatsen

De eBizz OnePage webshop is ideaal voor ondernemers die maar 1 product aanbieden. It’s time to focus on what really matters: het verkopen van een goed product in een super webshop. Want daar kun je een hoop mee bereiken!

Puur gericht op conversie

De eBizz OnePage webshop staat vol met call-to-action knoppen waarmee je bezoekers kunt verleiden om je product te kopen.  Je kunt op een OnePage webshop niets anders doen dan jouw product kopen. De hele website gaat alleen maar over dit product.  Alle content in de shop draagt bij aan het verhaal dat jij met jouw product wilt vertellen. Met een one product webshop creëer je dus de ultieme productbeleving om bezoekers te overtuigen van de voordelen van jouw product.

De perfecte etalage voor jouw product

De eBizz OnePager is dus de perfecte etalage voor jouw product. Om jouw product van zijn beste kant te laten zien, is er veel ruimte gemaakt voor het uploaden van beeldmateriaal. Inspireer je bezoekers bijvoorbeeld met prachtige foto’s in de fotogalerij. En licht je productvoordelen in tekst en beeld uit in de featurearea.

Responsive design

Vanzelfsprekend is de eBizz one-pager in responsive design. Het responsive design zorgt ervoor dat de one product webshop vanaf ieder apparaat de ultieme gebruikerservaring biedt.

Je heb al een OnePage webshop met alle opties erin verwerkt voor €850,-