Meer marketing mogelijkheden

We bieden we nog meer marketing mogelijkheden

Google Adwords
Adverteren in Google

Wil je direct in de topresultaten van Google staan op populaire trefwoorden? Dan is adverteren in Google de meest effectieve manier om veel bezoekers te krijgen!

Adwords uitbesteden

Al meer dan 100 ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Adwords campagne aan ons uit te besteden. Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes voor verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen we betere campagnes opzetten dan veel van onze klanten zelf zouden kunnen. Door de Adwords campagne uit te besteden besparen ze geld, halen ze hogere conversies en meer orders en leads uit hun website. Daarnaast krijgt elke klant elke maand van ons een duidelijke rapportage van de behaalde resultaten.

Logo & huisstijl
vanaf € 495,-

Heb je nog geen professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier? Voor € 395,- ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor € 495,- een hele huisstijl.

Nu eens een écht logo laten ontwerpen

Laten we eerlijk zijn. De meeste kleine ondernemers freubelen zelf een logo in elkaar en willen geen professioneel logo laten maken. Vaak zijn ze er nog trots op ook. Helaas ziet het zelfgemaakte logo er bijna altijd onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden je echt aan een professioneel logo te laten ontwerpen door een echte ontwerper die er voor heeft ‘doorgeleerd’. Zo’n professioneel logo laten maken ziet er meteen goed uit en als je door je uitstraling 1 extra klant weet te overtuigen heb je het al terugverdiend!

Complete huisstijl laten ontwerpen: € 495,- eenmalig

Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor slechts € 495,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

Alle offline reclame en promotie materialen

Je kunt bij ons terecht voor een volledig promotie, marketing en reclamedrukwerk pakket. Van visitekaartjes, tot spandoeken, flyers, folders noem het maar op. Het eBizz platform beschikt over alle mogelijke specialisten voor online en offline marketing promotie. Laat je verrassen door alle mogelijkheden en nog mooier…..uiterst betaalbaar.

Online promo’s voor Social Media en Internet.

Wil je professionele promo’s (afbeeldingen) op Social Media? Wij zijn specialist. Wil je een product promoten of misschien wel een evenement…. neem contact op. We hebben een breed scala aan mogelijkheden.

SSL certificaat
Het bekende groene slotje

Net als alle banken en verzekeraars; zo’n groen slotje in de adresbalk. Dit betekent dat de complete website extra is beveiligd door middel van SSL encryptie.

Nieuwsbrief systeem
€ 195,- 

Met deze module kun je nieuwsbrieven maken en versturen via je website. Bezoekers kunnen zich eventueel via de website aan- en afmelden.