Meer offline marketing mogelijkheden

We bieden we nog meer marketing mogelijkheden

Logo & huisstijl

vanaf € 495,-

Heb je nog geen professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier? Voor € 395,- ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor € 495,- een hele huisstijl.

Nu eens een écht logo laten ontwerpen

Laten we eerlijk zijn. De meeste kleine ondernemers freubelen zelf een logo in elkaar en willen geen professioneel logo laten maken. Vaak zijn ze er nog trots op ook. Helaas ziet het zelfgemaakte logo er bijna altijd onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden je echt aan een professioneel logo te laten ontwerpen door een echte ontwerper die er voor heeft ‘doorgeleerd’. Zo’n professioneel logo laten maken ziet er meteen goed uit en als je door je uitstraling 1 extra klant weet te overtuigen heb je het al terugverdiend!

Complete huisstijl laten ontwerpen: € 495,- eenmalig

Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor slechts € 495,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

Alle offline reclame en promotie materialen

Je kunt bij ons terecht voor een volledig promotie, marketing en reclamedrukwerk pakket. Van visitekaartjes, tot spandoeken, flyers, folders noem het maar op. Het eBizz platform beschikt over alle mogelijke specialisten voor online en offline marketing promotie. Laat je verrassen door alle mogelijkheden en nog mooier…..uiterst betaalbaar.