Om u van nog meer gemak te voorzien…….

eBizzConsultancy is er voor de kleinere ondernemer. We werken 2 kanten op, zorgen voor klanten (omzet) en lagere kosten. We hebben er een service bij, eBizz-Office.

Hebben we aan de ene kant de marketing en social media pakketten waarmee we een samenwerking aangaan met de ondernemer om te zorgen voor meer klanten, aan de andere kant willen we het eBizz platform uitbouwen met diensten en services die het de ondernemer gemakkelijker maken en voordeel biedt. Alles voor het dagelijks ondernemen onder één dak…eh..knop, zullen we maar zeggen.

Consultancy

Neem nu eBizz-Office.

Een zeer complete webshop met alles wat u in uw bedrijf nodig zal kunnen hebben. Heel eenvoudig en voor 15:00 uur besteld, de volgende ochtend bij u achter de deur. U kunt gewoon blijven ondernemen. En we leveren door geheel Nederland.

Kijk eens in ons menu https://www.ebizzconsultancy.nl/ en klik op eBizz-Office. U zult versteld staan van het assortiment. Neem gewoon eens de proef op de som en overtuig u van de service en kwaliteit.

Binnenkort willen we het platform nog verder uitbreiden met services en diensten, we houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Alvast een heel prettig weekend.

logo-ebizzconsultancy-vrijstaand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *