Team uitbreiding!

eBizzConsultancy bouwt aan een team actieve, deskundige  en professionele mensen op het gebied van e-marketing en management. We bieden e-marketing en management modules voor kleinere bedrijven om online en offline uitstekend op elkaar af te stemmen.

We bouwen actieve en slimme websites in combinatie met social media modules, landingspagina’s, en call to actions en stemmen dit op maat af voor je bedrijf in combinatie met jarenlange saleservaring.

We werken met hoofdzakelijk zzp’ers die kennis en kunde hebben van alle specialiteiten op dit gebied. Door projectmatig te werken via een uniek online communicatie platform, bouwen we een landelijk team die zich richt op het MKB. De doelstelling is om het hele traject betaalbaar te houden voor de kleinere ondernemer maar met professionele deskundigheid. Op deze manier bieden we een totaal pakket voor online en offline marketing die voldoet aan de modernste wensen.

Teamuitbreiding

Door aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en continue te werken aan verbetering van onze kwaliteit en mogelijkheden, hebben we weer enkele bekwame mensen kunnen toevoegen aan ons team.

Even voorstellen:

Justin Lambeck,

Mijn naam is Justin Lambeck, ik ben 20 jaar en de trotse eigenaar van twee internet bedrijven. Ik studeer Chemische Technologie, Toegepaste Psychologie en Web Application Development op de Hanze Hogeschool in Groningen.

JixiL Hosting bied verschillende elementen aan eBizzConsultancy. Hierbij kunt u denken aan websites, webshop integraties, landingspagina’s, designs en integraties tussen online & offline marketing.

Samen met Koos worden slimme en effectieve ideeën bedacht die leiden tot correct werkende systemen die zorgen een goed uitstraling en efficiënte leadcampagnes.

Mirjam van Triest,

Ik ben Mirjam van Triest, ook wel Mip genoemd, 29 lentes jong en woonachtig in Alphen a/d Rijn.

Na het succesvol afronden van mijn opleiding tot grafisch vormgeefster ben ik een eigen bedrijf begonnen en heb inmiddels vele bedrijven mogen helpen aan originele huisstijlen, logo ontwerpen, website ontwerp, en alles op het gebied van reclame.

Mick van Galen:

Mijn naam is Mick van Galen. Momenteel ben ik student informatiedienstverlening en –management op de Hanzehogeschool Groningen. Ik zit in het laatste half jaar van mijn studie en hoop voor deze zomer mijn diploma binnen te hebben.

In het derde jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij een online marketing bureau in Groningen. Ik merkte al gauw dat ik enorm veel voldoening haal uit het feit dat een website beter presteert door aanpassingen die je als online marketeer doet. Door mijn grote interesse en opgelopen kennis, heb ik uiteindelijk besloten om als ZZP’er online marketing klussen aan te nemen.

Als online marketeer houd ik mij vooral bezig met Search Engine Optimalization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). SEO heeft als doel om met een website een hogere ranking in Google te krijgen. Hier zijn allerlei slimmigheden en trucjes voor. SEA daarentegen is vooral gericht op het zorgen voor conversies. Door middel van SEA is het mogelijk om te adverteren op het internet. Je kunt hierbij denken aan tekstadvertenties die bovenaan Google verschijnen en display advertenties (herkenbaar aan de banners op honderdduizenden websites op het internet).

 Wij zoeken altijd mensen met kennis

Steeds meer ondernemers weten ons te vinden en willen gebruik maken van onze modules. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons team willen aanvullen en projectmatig willen werken. We werken hoofdzakelijk online via een handig communicatie platform. Je werkt dus vanuit huis of je eigen kantoor.

Ben je zzp’er en heb je kennis van één van de volgende specialisaties en wil je projectmatig werken vanuit je eigen omgeving, vul dan het contactformulier in, zet je specialisaties erbij en we nemen contact op.

ICT

Webdesign

Grafische vormgeving

Huisstijl ontwerp

Content management

E-mail marketing

Social media marketing en management

SEO optimalisatie

SEA Google adwords optimalisatie

Landingspagina’s

Sales management

Salesfunnels

Omnichannel marketing

 

Naar het contactformulier:

https://www.ebizzconsultancy.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *