Voor een winkelier is het heel eenvoudig….

Een website moet klanten brengen. Dat is waar het om draait.

Doet je site dat niet, dan werkt hij niet, sterker nog…hij kon zelfs wel schade toebrengen.

Je bedrijf wordt namelijk in enkele seconden beoordeeld tijden het surfen op zoek naar de juiste winkel. En vergis je niet…..een hele grote groep van je potentiele klanten doen dat. En 1 x bij je weg, komen ze niet snel weer terug.

Wij bieden oplossingen in pakketvorm, van social media pakket tot een vrijwel alles omvattend  pro pakket. Website, social media, landingspagina’s, blog, etc.etc. Altijd met een persoonlijk tintje en in eigen huisstijl. We bieden dus innovatieve websites en andere instrumenten die werken.

Ga eens bij je zelf na…..brengt je huidige manier van marketing, de website etc. wel voldoende wat je moet hebben, namelijk klanten? 3d43ee3

We kregen veel vragen of we naast het aanbieden van de genoemde pakketten ook meer konden doen, namelijk het aansturen van Facebook (social media), berichten plaatsen en dus de interactie vergroten richting de website en uiteindelijk de winkel.

Om hierop in te spelen hebben we een nieuw pakket samengesteld. Het eBizz SocialPlus pakket. Wij zorgen voor plaatsing van promo’s, berichten en koppeling van landingspagina’s  en ontlasten dus de ondernemer van deze druk en zorgen dat er leads ontstaan. Er zijn in totaal 3 verschillende mogelijkheden en prijsstellingen. Reeds vanaf €179,- per maand wordt social media keurig netjes verzorgd met professionele promo’s en advertenties etc.

Onze e-BizzMarketing pakketten zorgen voor leads die zorgen voor klanten over de vloer. Dat is wat wij voor je kunnen betekenen. Connecting online & offline business.

https://www.ebizzconsultancy.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *