Wij helpen ondernemers…..

Wij helpen ondernemers online en offline

Hoe

Online:

Door onze te helpen met het verbeteren van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van hun bedrijf op Internet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigd is op het internet, goed gevonden wordt door je doelgroep en dat jij de middelen hebt om je bezoekers om te zetten in klanten.

Diverse mogelijkheden om kosten te verlagen. We hebben een team deskundigen op het gebied van energie, hypotheken, financieringen. Ons doel is je te voorzien van de meest optimale contracten tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij bouwen  doelgerichte websites tegen eerlijke tarieven, wij verzorgen effectieve zoekmachine optimalisatie en zetten online advertentieprogramma’s op waarmee jij jouw doelgroep bereikt. Daarnaast implementeren wij: nieuwsbrief systemen, Customer service software, review software, social media platforms en verzorgen wij backlinks t.b.v. je zoekmachine posities. Ook kunnen wij teksten voor je schrijven, herschrijven en verbeteren. We bieden een compleet platform met één aanspreekpunt en met kennis en knowhow die voor je gaat werken.

Ons doel? Ontzorgen.

Eerst eens een kop koffie drinken om te kijken wat we allemaal kunnen bieden en hoe we het doen?  Vul ons contactformulier even in of bel rechtstreeks.